هزار دلیل برای خوردن میگو

پرورش قزل‌ آلا در ایران نی نی سایت گلوکوکورتیکوئیدها یا کورتیکواستروئیدها از جمله کورتیزون، دگزامتازون، متیل پردنیزولون و پردنیزون برای دان آسم، آرتریت روماتوئید، بیماری کرون، لوپوس، آلرژی، سرطان و سایر شرایط می‌تواند منجر به پوکی استخوان شود داروهای مورد استفاده در دان اختلالات تیروئید باید به دقت تحت نظارت مصرف شوند استفاده از دوزهای بالاتر این داروها برای دان سرطان تیروئید تغذیه و رقم بندی قزل آلا می‌تواند افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان را به داشته باشد صرع یک بیماری مزمن عصبی است که در صورت عدم دان نتایج تهدید کننده زندگی دارد اما داروهای مورد استفاده برای دان آن مانند فنی توئین یا فنوباربیتال، می‌تواند منجر به پوکی استخوان شود خطر این عارضه جانبی در هر فرد متفاوت است مهارکننده‌های بازجذب سروتونین یک کلاس از داروهای ضد افسردگی هستند که پرورش قزل آلا در استخر خاکی برای دان اختلالات عمده افسردگی و اضطراب به کار می‌روند این داروها از قبیل فلوکستین، سرترالین، سیتالوپرام، پاروکستین، دوکستین و در دوزهای بالا و در دراز مدت سلامت استخوان‌ها را تهدید می‌کنند دری کافی کلسیم از منابع غذایی و یا مل‌های کلسیم برای به حداقل رساندن عوارض این داروها لازم است موسسه ملی پوکی استخوان ایالات متحده توصیه می‌کند زنان ساله و تكثیر و پرورش ماهی یا جوان‌تر باید روزانه هزار میلی گ کلسیم دری کنند این میزان در زنان بالای سال میلی گ است ان سال یا جوان‌تر باید روزانه میلی گ کلسیم و ان بالای سال گ کلسیم دری کنند علاوه بر کلسیم بزرگسالان زیر سال باید تا واحد ویتامین دی و بالای ساله‌ها تا واحد از این ویتامین را دری کنند منبع سلامانه نی نی سایت میگو در تمام دنیا به عنوان یک غذای محبوب، گران غذای ماهی قزل آلا و پرخاصیت شناخته می‌شود اما خیلی از ما به دلیل بوی میگو و آن و ناآشنا بودن با روش درست طبخ میگو، قید خوردن آن را می‌زنیم در حالی که میگو آنقدر پرخاصیت است که بهتر است هفته‌ای یک نوبت آن را مصرف کنید اگر برای خوردن میگو دنبال دلیل می‌گردید، ما برایتان چندین دلیل محکم می‌آوریم تا این خوراک دریایی را در غذایی تان جای دهید در هر۱۱۰ گ میگو ۲۰۰ میلی گ کلسترول پرورش قزل آلا در کانال‌های بتونی وجود دارد اما این خوراک دریایی با وجود غنی بودن از کلسترول، بسیار سالم است

میزان کلسترول در ۱۰۰ گ میگو حدود دوسوم میزان کلسترول در یک تخم‌مرغ ۵۰ گی است گوشت گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی و میگو جزو غذاهای با پروتئین بالا محسوب می‌شوند که معمولا نیاز پروتئینی بدن باید توسط آنها تأمین شود اما پروتئین میگو از آنها هم باکیفیت‌تر است پروتئین موجود در میگو پرورش دهنده ماهی قزل آلا کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسیدآمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن همبند به راحتی هضم می‌شود ‏میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و آهن دارد که به ویژه برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است‎ ‎میگو در مقایسه با گوشت، مرغ و ماهی کالری کمتری دارد در هر ۱۰۰گ میگوی تمیز شده ۱۰۰ oncorhynchus mykiss کالری وجود دارد ‏در غذاهای دریایی به دلیل کمتر بودن پیوندی به نسبت سایر غذاهای گوشتی، گوشت آنها ن‌تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت مشخص می‌شود به همین دلیل غذاهای دریایی و از جمله میگو برای افراد مسن که به دلیل وضعیت دهان و دندان کمتر قادر به جویدن و هضم غذا هستند بسیار مفید است ۱۰۰ گ میگو، حاوی ۷۷ میلی گ آب، ۹۹ کالری انرژی ۱ر۱۸ گ پروتئین، ۸ر گ توليد مثل قزل آلا چربی، ۱۶۳ میلی‌گ کلسترول و ۹۱ میلی‌گ قند است اسیدهای چرب امگا ـ ۳ که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگو‌ها به وفور ی می‌شوند این دسته از اسیدهای چرب می‌توانند در کاهش خطر بیماری‌های قلبی موثر واقع شود اسیدهای چرب امگا‌ـ۳ هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و چشم است‎ ‎ میگو منبع غنی از ویتامین‌های ‎، ، ‎، ‎، پرورش قزل آلا در قفس ‏، ‏، ‏، و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم، و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیش‌تر است ‏ میگو منبع عالی ویتامین‎ ‎، ویتامین‎ ‎و سلنیوم است همچنین با مصرف ۱۲۰ گ میگو حدود ۷۰ درصد نیاز روزانه ویتامین‎ ‎و ۱۰ درصد نیاز روزانه ویتامین‎ ‎تأمین می‌شود ‏ میگو حاوی مقادیرزیادی پرورش قزل آلا در کانال‌های بتونی تریپتوفان و سلنیوم است

سلنیوم یکی از مواد است که با اثر آنتی‌اکسیدانی خود به پیشگیری از سرطان ک می‌کند ‏این میزان برای کنترل هموسیستئین هموسیستئین ماده‌ای است که باعث تخریب دیواره عروق می‌شود و به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری‌های عروق کرونر قلب به شمار می‌رود مفید است‎ ‎کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری به میزان کافی از ماهی و میگو استفاده پرورش قزل آلا کرده‌اند در شش ماه اول تولد از نظر رفتاری و هوش حدود دو ماه از سایر همسالان خود جلوترند اسیدهای چرب غیراشباع موجود در میگو نقش ضد التهابی دارد، در نتیجه با مصرف آن می‌توان از ابتلا به بیماری‌های التهابی مانند و مفاصل و برونشیت مزمن پیشگیری کرد ‏ میگو حافظه را تقویت می‌کند و قدرت ذهنی را بالا می‌برد ‏ میگو در بالا بردن مقاومت بدن، بهبود التهاب‌ها، پرورش قزل آلا در قفس بیماری‌های قلبی و مبه با سرطان ک فعالانه‌ای دارد ‏ نکاتی درباره خرید و پخت میگو میگوی سالم رنگی روشن و شفاف دارد، بوی زهم نمی‌دهد و آن محکم است پوست میگوی دریایی صورتی رنگ است اما میگوی پرورشی چون گونه‌ای متفاوت دارد به رنگ سفید یا با پوسته سبز زیتونی دیده می‌شود در میگوی فاسد، پوسته رنگ طبیعی خود را از دست داده و اکثرا به رنگ سفید و گاهی اوقات قزل آلای رنگين كمان کدر می‌شود‎ ‎ در میگوی سالم پوست سفت و سخت و سر محکم به بدن چسبیده و رنگ آن نیز تغییر نکرده است گوشت، حالت طبیعی داشته و پوسته و گوشت در هنگام طبخ به رنگ نارنجی متمایل به قز در می‌آید در میگوی فاسد در ناحیه سر تغییر رنگ ایجاد شده و سر در حال جدا شدن از بدن است پوسته روی بدن ن می‌شود و به راحتی از گوشت جدا می‌شود ‏ اگر از بوی غذاهای دریایی خوشتان نمی‌آید، پرورش قزل آلا در استخر خاکی میگو را با پیاز فراوان و زعفران بپزید تا بوی آن کم شود میگو طبعی گ دارد و اگر آن را با سبزی پلو بخورید، اصلاح می‌شود میگو سه مرحله پخت دارد بعد از یک تا دو دقیقه حرارت دیدن ترد می‌شود بیش از این حرارت دادن به میگو آن را سفت می‌کند اما در صورت پختن به مدت نیم با کمی آب و روغن میگو ن و لطیف می‌شود ‏ منبع روزنامه اعات


هزار دلیل برای خوردن میگو

which_wordpress_blog: 
https:///?p=|||